> Η νέα άφιξη στο χώρο της διακόσμησης και του design

To Υαλομάρμαρο Marble Glass είναι ένα πρωτοποριακό - καινοτόμο προϊόν που δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις νέες τάσεις της αγοράς στο χώρο της δόμησης και της διακόσμησης. Κατασκευάζεται από κεραμεικούς κρυστάλλους και από μόρια πυριτίου. Η επεξεργασία του είναι παραπλήσια αυτής του γρανίτη και η εμφάνισή του είναι κοντινή αυτής του μαρμάρου αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά σε επίπεδο σκληρότητας, φωτεινότητας και αντοχής. Το Marble Glass κρατάει αναλλοίωτα όλα τα χαρακτηριστικά του γυαλιού και τα συνδυάζει άριστα με εκείνα του μαρμάρου. Η επίδραση του φωτός είναι έντονη σε όλα τα πάχη που διατίθεται το Υαλομάρμαρο. Φωτίστε το Marble Glass με led και αφεθείτε στο εκπληκτικό αποτέλεσμα που δημιουργείται!

Είναι φιλικό προς το περιβαλλον και κατασκευάζεται από φυσικά στοιχεία. Δεν περιέχει ρητίνες ή διαλύτες, είναι απόλυτα οικολογικό και 100% ανακυκλώσιμο. Είναι ένα δομικό υλικό το οποίο προσφέρει μεγάλη ποικιλία προτάσεων υψηλής αντοχής και αισθητικής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ουσιαστικά παντού! Προστατεύει από την UV ακτινοβολία, δε χαράσσεται με τίποτα και διαρκεί μια ζωή! Οι δυνατότητες επεξεργασίας του Marble Glass είναι πολυάριθμες: μπορεί να κοπεί, να τροχιστεί, να αμμοβοληθεί, να κολληθεί με ειδική λάμπα, να κουρμπαριστεί μετά από θερμική επεξεργασία κτλ. Το υλικό διατίθεται σε δύο πάχη: σε 12 και 18 χιλ. Εφαρμογές: • Nιπτήρες μπάνιου • Πάγκοι και πλάτες κουζίνας • Δάπεδα • Πλακάκια τοίχου • Κλιμακοστάσια • Επενδύσεις τοίχων - τζακιών κλπ • Τραπέζια - τραπεζαρίες • Γραφεία • Επιγραφοποιΐα

> Εφαρμογές σε μπάνιο

Το Υαλομάρμαρο ενδείκνυται για τοποθετήσεις σε όλων των ειδών τα μπάνια αφού συνδυάζει το κλασσικό με το μοντέρνο, προσφέροντας εντυπωσιακές κατασκευές με αίσθηση απέριττης πολυτέλειας που μαγεύει. Νιπτήρες, ενιαίοι ή σε κομμάτια, επενδύσεις σε μπανιέρες ή ντουζιέρες και πλακάκια. Οποιαδήποτε ειδική κατασκευή σε μπάνιο στις διαστάσεις που επιθυμείτε είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με το Marble Glass. Χρησιμοποιήστε άφοβα ακόμα και το πιο ισχυρό καθαριστικό για να το καθαρίσετε. Το Υαλομάρμαρο δεν υφίσταται καμία αλλοίωση, δεν χαράσσεται και δε γρατζουνιέται.

> Eφαρμογές σε κουζίνα

Οι πάγκοι κουζίνας από Υαλομάρμαρο είναι ότι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά υπάρχει και πιστοποιούνται από διεθνή αναγνωρισμένα και εγκεκριμένα τεστ αντοχής. Είναι φτιαγμένοι για να αντέχουν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, δεν χαράσσονται ή γρατζούνιουνται και καθαρίζονται με οποιοδήποτε καθαριστικό χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα! Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποιούνται στους πάγκους το Marble Glass δεν υπόκειται σε καμία αλλοίωση ούτε στο χρώμα ούτε στο φινίρισμα. Τίποτα δεν μπορεί να το καταστρέψει, να το διαβρώσει ή να το αλλοιώσει! Είναι ένα υλικό παντοτινό!

> Eφαρμογές σε δάπεδο

Το Υαλομάρμαρο έχει πολύ υψηλό συντελεστή αντιολίσθησης, δεν υφίσταται θερμικό σοκ και συμπεριφέρεται γενικά σαν το γρανίτη (σε επίπεδο ακαμψίας)! Αυτό το καθιστά ιδανικό για δάπεδα εσωτερικά ή εξωτερικά. Το Marble Glass έχει περάσει με εκπληκτικά αποτελέσματα όλα τα τεστ αντοχής, στα οποία έχει υποβληθεί: απορροφητικότητα (σχεδόν μηδενική), αντοχή σε χημικά καθαριστικά (καμία αλλοίωση), αντοχή στην θερμότητα (πολύ υψηλή). Το Marble Glass μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα και σε δάπεδα όπου έχει τοποθετηθεί ενδοδαπέδια θέρμανση.

> Eφαρμογές σε εσωτερικούς - εξωτερικούς χώρους

Το Υαλομάρμαρο μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα. Είναι το ιδανικότερο υλικό για σκάλες εσωτερικών χώρων και κλιμακοστάσια. Εργαστηριακές μελέτες έχουν αποδείξει ότι το Marble Glass είναι 100% συμπαγές γι’ αυτό αποτελεί την τέλεια λύση και για επενδύσεις προσόψεων.

> Η ποιότητα και η αισθητική του σε αποπλανούν...

απαράμιλλη ποιότητά του, το άψογο φινίρισμά του, η φωτεινότητά του και η υψηλή αισθητική του το κάθιστούν ως το πλέον κατάλληλο και εξελιγμένο δομικό υλικό που με την ανάλογη φαντασία και δημιουργικότητα μπορεί να αναδείξει το χώρο σας και το προσωπικό σας στυλ...